Naleving van de Europese wetgeving (AVG)

Kaspersky Password Manager voldoet aan de voorwaarden van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in alle regio's waar de applicatie wordt gedistribueerd.

Wanneer u de licentieovereenkomst voor eindgebruikers en het privacybeleid accepteert, bevestigt u dat u de wettelijk vereiste leeftijd hebt om Kaspersky Password Manager te installeren. Na de installatie van Kaspersky Password Manager wordt u gevraagd de voorwaarden door te lezen en te accepteren om Kaspersky Password Manager voor het eerst te configureren en te gebruiken.

U wordt ook gevraagd een aanvullende verklaring te accepteren: de Verklaring over gegevensverwerking voor marketingdoeleinden waardoor Kaspersky u betere aanbiedingen kan verschaffen. Als u ervoor kiest om deze verklaring te accepteren, kunt u later in de app-instellingen altijd aangeven dat ze niet langer accepteert.

Om aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) te voldoen, wordt u tijdens het updaten naar Kaspersky Password Manager 9.1 gevraagd de Gebruiksrechtovereenkomst, het Privacybeleid voor producten en services en de Verklaring over gegevensverwerking voor marketingdoeleinden opnieuw te accepteren.

Aanvullende voorwaarden bekijken, accepteren en weigeren

In overeenstemming met de bepalingen van de AVG hebt u het recht om al uw persoonlijke gegevens in het bezit van Kaspersky te laten verwijderen of op te vragen. Als u contact opneemt met de klantenservice om persoonlijke data te verwijderen of te verkrijgen, moet u de unieke ID's van uw computer verstrekken.

Verstrek ID's aan de klantenservice om persoonlijke data te verwijderen